След като Петьо поде инициативата, а Боби и Варзоновцев откликнаха, мисля и аз да драсна пет неща, които вероятно има и хора, които вече ги знаят, но със 100% сигурност не са много:

  1. На първо място, за срам на баща ми, който е от Варна, не мога да плувам. В екстремна ситуация няма да се удавя, но все пак не мога да плувам.
  2. И аз като Петьо не понасям кръв. Но аз имам проблем най-вече с гледката. Два от най-фрапиращите случаи са когато брат ми се беше порязал зверски, заминал за поликлиниката да го шият и оставил кървави капки по целия коридор (който е с бял мрамор)… намерили са ме припаднал в хола. Вторият случай е когато гледах филма “Смъртта на велики личности” по Discovery channel. В същото време обаче в екстремни ситуации мога добре да се мобилизирам. Когато брат ми катастрофира през 2000 година, съм спрял кола на стоп, натоварил съм го и съм го откарал до лекар. Чак тогава съм припаднал (после си видях тениската и пак припаднах).
  3. Имам шофьорска книжка от 1999 г. От както съм я взел имам само една катастрофа – в петък си взех книжката от КАТ (тогава бяха розови ламинирани картончета) и в събота, в 10 часа сутринта, катастрофирах. След катастрофата изживях шофьорска депресия и отказвах да се кача дори на предна седалка в кола. Година по-късно пътувахме с познат за Пампорово да караме ски. На него му стана зле и той ми заяви: “ти ще караш нататък”. Как аз? Аз имам 1 ден шофьорски стаж и той е с катастрофа, в депресия съм, чужда кола, планина, сняг! “Тогава ще спим ж колата!” Така се излекувах. От тогава се движа само с кола.
  4. Не пуша. Това всички го знаят. Но никога дори не съм опитвал. Не сум слагал димяща цигара в устата си никога. Нито пури, нито трева или друго. Но преди 4 години на един 8ми декември в Сандански опитах наргиле. След това си купих наргиле. Него го пуша, но доста рядко. Всъщност това е наргилето, което споменава Боби.
  5. Ям всичко освен люто. Наистина ям абсолютно всичко. Е не си падам по месо с кост и по риба, но ги ям без отвращение. Затова пък пия водка/кола и почти нищо друго. Не пия ракия и уиски, дори и маркови.
  6. Второто ми име е Петров. Това само между другото…