Вие как мислите? Аз лично имам алергия към масовите неща – ако всички карат GOLF, аз не карам GOLF. Ако всички (вече) имат блог, аз нямам блог. Обаче преди известно време dzver в един от коментарите си намекна, че когато и аз си имам блог… и аз се замислих…

После в понеделник (22 май) и ден по-рано бая се разкоментирах в блога на Пейо (този човек може да пише) по две теми – за размера на пробните в магазините (по скоро за личното пространство) и за айряна и киселото мляко и пак се замислих…

Освен че досега не усещах нужда от собствен блог, малко ме мързеше да инсталирам. Обаче тъкмо си смених хостинг сървъра. Новият хостинг предлага автоматизирана инсталация на WordPress от админ панела и нали мързела е най-добрия приятел на човека – реших да се пробвам. Естествено инсталацията не стана от първия път (а била автоматизирана) ама вече работи.

Всъщност инсталирането стана преди няколко дни, после разучавах как се ползва. Разучих го. После търсих безплатна тема, щото оригиналния WordPress изглежда добре, ама изглежда като 90% от блоговете. Днес попаднах на темата с Fleur de lys и Voila.

Има още няколко чувствителни момента в пускането на блога. Днес е знакова дата – 24 май – ден на славянската писменост и култура (пък в блога ще се пише), а от друга страна е неработен ден и имам малко свободно време през което да приключа подготовката на блога за неговото светло бъдеще.